Scherpe offerte?

Bel nu: 06 - 531 38 516

Wij zetten u graag in het zonnetje, maar halen u er ook graag uit!

Maximaal genieten van zon en schaduw het hele jaar door? Speelman Wand & Vloer heeft de perfecte zonwering voor u. Zonwering kan naast het bieden van lichtinvalbescherming en decoratie ook een energiebesparende of isolerende functie hebben. Hierbij gelden de soorten zonwering die aansluiten op het raam, zoals shutters, screens en rolluiken.

Maar mooie zonwering kan uw huis ook net iets extra’s geven: een chique, warme uitstraling! Wij werken met veel verschillende systemen in zonwering, met een ruime keuze aan dessins en bedieningsmogelijkheden.

  • Knikarmsystemen zorgen voor schaduw op uw ramen waardoor uw waardevolle interieur niet zal verkleuren door zonlicht. Bovendien blijft uw woonruimte heerlijk koel in de zomer.
  • Uitvalschermen zijn dé oplossing voor zonwering voor woningen/kantoren waar geen vrije doorgang noodzakelijk is. Er zijn verschillende typen armen beschikbaar, waardoor er voor iedere situatie een passende oplossing te vinden is.
  • Screens geven een heldere doorkijk naar buiten maar weren het zonlicht perfect! U kunt kiezen uit diverse kleuren.
  • Rolluiken sluiten fel zonlicht buiten en houden de temperatuur aangenaam. Bovendien wordt uw gevoel voor veiligheid en privacy verhoogd. Als u de rolluiken niet volledig sluit, valt gefilterd zacht zonlicht binnen.

"Zonwering: een stijlvolle afwerking van uw woning of bedrijfsruimte"

Wandafwerking zoals alleen een professional dat kan!

Haarscherp schilderwerk tegen een haarscherpe prijs!

bottom logo

Joomla Module OT Client Logos Scroller powered by OmegaTheme.com